Qytetarët tregojnë eksperiencën me shërbimet online

Qytetarët tregojnë eksperiencën me shërbimet online

Prej datës 1 maj shërbimet për qytetarët po ofrohen online përmes platformës E-Albania, që ka nisur të funksionojë shumë kohë më pare.

Kjo do të sjell kursim kohe, shmang radhët dhe bakshishet për të marrë një dokument. Megjithatë qytetarët Kukësianë më së shumti të moshuarit që nuk janë familjarizuar me teknologjinë do të kërkojnë ndihmë nga më të rinjtë.

Por nuk janë vetëm të moshuarit ata që e kanë probleme me përdorimin e platformave online.

Platforma E-Albania ka kohë që është funksionale për marrjen e dokumenteve të ndryshme dhe më të familjarizuarit më të e quajnë një ide e mirë.