🤳🏻 Regjistroni numrin tonë të telefonit në kontaktet tuaja dhe mos hezitoni të na shkruani në whatsapp për çdo shqetësim apo informacion shtesë që keni nevojë 📲

I vetmi operator i licensuar që ofron shërbim televizion dhe internet pa limit 100% fibër optike në çdo lagje të qytetit, Gostil, Kodër-Lumë, Shtiqën, Nangë, Bicaj dhe së shpejti edhe Read More