Rruga e amortizuar, banorët kërkojnë ndërhyrje.

Rruga e amortizuar, banorët kërkojnë ndërhyrje.

Rruga prej 1 kilometër e gjatë në lagjen e re të qytetit të Kukësit, prej vitesh ndodhet në gjendje të amortizuar dhe pa asnjë ndërhyrje.

Fëmijë të rritur e të moshuar detyrohen të përshkruajnë çdo ditë këtë rrugë. Banorët kanë ngritur zërin duke kërkuar që situata të ndryshojë sa më parë, pasi e kanë të pamundur të jetojnë ende mes baltës, pluhurit e gropave me ujë në kohë reshjesh.

Janë rreth 300 familje në këtë lagje që përballen me këtë problematikë dhe kërkojnë një ndërhyrje urgjente për rehabilitimin e rrugës.