Të vetmit me shërbim internet dhe televizion 100 % fibër në të gjithë qytetin e Kukësit.

Të vetmit me shërbim internet dhe televizion 100 % fibër në të gjithë qytetin e Kukësit.

Të vetmit me shërbim internet dhe televizion 100 % fibër në të gjithë qytetin e Kukësit…
Nxitoni të përfitoni fibrën optike, të gjitha pajisjet e internetit dhe instalimin pa pagesë‼️

Dhe një këshillë të vogël:

Për 1 çast do ju luteshim të mendonit për shpenzimet dhe përfitimet tuaja!
Interneti me shpejtësi deri 100 mbps vjen për vetëm 1000 Lekë në muaj nga @kukestv , tani të gjithë kemi një super alternativë 🤤🤩

Regjistroni numrin tonë mobile 0672711111 dhe na shkruani në whatsapp/viber për më shumë informacion !