Me KUKESTV keni mundësinë të ndiqni Super Kanale Televizive në 1 paketë të vetme, të lundroni në Internet me shpejtësi deri në 1 Gbps.

Me KUKESTV keni mundësinë të ndiqni Super Kanale Televizive në 1 paketë të vetme, të lundroni në Internet me shpejtësi deri në 1 Gbps.

📌Jemi krenar që sjellim të parët fibrën optike, të gjitha pajisjet e internetit dhe instalimin PA PAGESË për ÇDO FAMILJE të qytetit të Kukësit dhe shumë shpejt fshatrave përreth 🥰
KUKESTV kërkon mbështetjen tuaj në këtë mision të vështirë por aspak të pamundur për ofrimin e një alternative më shumë dhe një shërbimi 100% të dedikuar për çdo familje!
Të qëndrojmë sëbashku, besnik dhe të pathyeshëm si gjithmonë !
Me KUKESTV keni mundësinë të ndiqni Super Kanale Televizive në 1 paketë të vetme, të lundroni në Internet me shpejtësi deri në 1 Gbps dhe sigurisht të paguani më pak se KUDO ❣️